تغذیه ورزشی و تندرستی
تأثیر مصرف زیره سبز متعاقب محرومیت از خواب جزئی بر اکسیداسیون کربوهیدرات، چربی و برخی شاخص‌های قلبی- تنفسی در دانشجویان ورزشکار

بهاره رحمنی؛ مرتضی طاهری؛ خدیجه ایران دوست

دوره 13، شماره 2 ، آذر 1402

https://doi.org/10.22124/jme.2023.25290.314

چکیده
  چکیدهزمینه و هدف: هدف از تحقیق حاضر، بررسی تأثیر مصرف زیره سبز متعاقب محرومیت از خواب جزئی بر اکسیداسیون کربوهیدرات و چربی و برخی شاخص‌های قلبی-تنفسی در دانشجویان ورزشکار بود.روش تحقیق: تحقیق حاضر نیمه تجربی و طرح تحقیق به‌صورت متقاطع بود. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان ورزشکار دختر دانشگاه بین المللی امام خمینی با دامنه سنی 18 تا ...  بیشتر